Špargľovo-reďkovkový stir-fry s vajcami
6 kusov špargľa
1 väčšia reďkovka
100g ryža
2 kusy vajcia
2 polievkové lyžice sójová omáčka
1 kus jarná cibuľka
1 kus červená paprika
podľa chuti mleté korenie
2 polievkové lyžice olivový olej
Špargľu očistite a nakrájajte na menšie kúsky. Reďkovku očistite a nakrájajte na plátky. Jarnú cibuľku a červenú papriku nakrájajte na prúžky. Vajcia rozšľahajte v miske.
Ryžu si uvaríme podľa návodu na obale. Po uvarení necháme odstáť, kým pripravíme zvyšok jedla.
Na panvici rozohrejeme olivový olej a pridáme špargľu, reďkovku, jarnú cibuľku a červenú papriku. Orestujeme do mäkka.
K zelenine pridáme rozšľahané vajcia a premiešame. Na záver pridáme sójovú omáčku a mleté korenie podľa chuti.
Špargľovo-reďkovkový stir-fry s vajcami podávame na uvarenej ryži. Podávame teplé a môžeme ozdobiť jemne nasekanou jarnou cibuľkou. Dobrú chuť!
Ak chcete pridať viac chuti, môžete do jedla pridať jemne nakrájanú čili papričku alebo kúsky čerstvého zázvoru.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
374
46g
16g
14g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.