Krevetové Penne so Zeleninou
100g penne
150g krevety
200g mrazená zelenina
2 polievkové lyžice olivový olej
2 strúčiky čerstvý cesnak
50g parmezán
podľa chuti soľ
podľa chuti čierne korenie
Penne uvaríme al dente podľa pokynov na obale. Krevety očistíme a osušíme. Na panvici rozohrejeme olivový olej.
Do rozohriateho oleja pridáme nakrájaný cesnak a orestujeme. Potom pridáme mrazenú zeleninu a dusíme do zmäknutia.
K zelenine pridáme krevety a orestujeme dozlatista. Potom pridáme uvarené penne a premiešame.
Nakoniec pridáme parmazán, premiešame a dochutíme soľou a čiernym korením podľa chuti.
Podávajte teplé s ďalším parmezánom na vrchu. Doprajte si jedinečnú chuť morských plodov s parmazánom a čerstvou zeleninou.
Ak chcete pridať extra chuť, môžete do jedla pridať červenú papriku alebo bylinky ako bazalka alebo petržlen.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
520
55g
30g
20g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.