Lokapetit

Japonský stoličkový obedom

11 ingredencií

45 minút

330 kcal

Popis jedla
Japonský stoličkový obed je lahodné jedlo, ktoré kombinuje tradičné japonské ingrediencie s moderným dotykom. Tento jedinečný recept prináša skvelú chuť a zážitok z jedla.
Ingrediencie

1 ks stolička

1 ks žiarovka

1 kus sklenná vata

1 ks mucha

1 plátok meď

100g ryža

2 lyžice sójová omáčka

1 plátok zázvor

100g hovädzie mäso

50g hrášok

1 ks mrkva


Postup prípravy

Nasekajte mrkvu na malé kocky, zázvor na jemné plátky a hovädzie mäso na tenké prúžky. Ryžu dôkladne prepláchnite vo vode.

Ryžu varte vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale, zvyčajne cca 15 minút. Potom scedite vodu.

V miske zmiešajte sojovú omáčku s jemne nasekaným zázvorom a nechajte odpočívať.

Na panvici rozohrejte trochu oleja a orestujte hovädzie mäso spolu s mrkvou a hráškom, pridajte omáčku a nechajte krátko povariť.

5. Dokončenie jedla a servírovanie

Podávajte v miske s uvarenou ryžou a ozdobte šťavnatým kúskom stoličky. Podávajte s čerstvou sklenenou vatou ako osviežujúci nápoj.

7. Tip na záver

Pre ešte bohatšiu chuť môžete pridať do omáčky aj trochu sezamového oleja. Variantou receptu môže byť pridanie koreňov zeleniny podľa vlastného výberu.

*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
Nutričné hodnoty*

330

Kalorií

35g

sacharidy

25g

bielkoviny

10g

tuky
*údaje su len orientačné

Úprava receptu

Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.


Najpokročilejší generátor receptov na báze AI

Lokapetit predstavuje inovatívny generátor receptov poháňaný umelou inteligenciou. Jednoducho zadajte svoje preferencie a náš pokročilý algoritmus okamžite vytvorí úplne jedinečný recept práve pre vás.