Jablkovo-banánový cheesecake
1 šálka kefír
1 šálka tvaroh
2 kusy vajcia
1/2 šálky múka
1 malé jablko, na kocky jablká
1 banán, nakrájaný banány
2 polievkové lyžice kokosový olej
1 čajová lyžička vanilkový extrakt
1/4 šálky, nasekané mandle
1/4 šálky cukor
Zohrejte rúru na 180 stupňov Celzia. V miske zmiešajte múku, nasekané mandle, kokosový olej a 2 lyžice cukru. Zmes vytlačte do formy na cheesecake a pečte 10 minút.
V miske zmiešajte tvaroh, kefír, vajcia, vanilkový extrakt a zvyšný cukor. Pridajte nakrájané jablko a banán. Zmes nalejte na hotový základ.
Cheesecake pečte ďalších 30 minút alebo kým stred cheesecakeu nie je pevný.
Cheesecake nechajte vychladnúť a pred podávaním môžete ozdobiť čerstvým ovocím alebo šľahačkou.
Ak chcete recept ešte obohatiť, môžete pridať do tvarohovej plnky štipku škorice alebo kardamónu pre extra chuťový zážitok. Alternatívne môžete vymeniť mandľový základ za kokosový základ pre iný druh textúry.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
288
30g
15g
12g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.