Hovädzie mäso s hríbmi a pohánkou
200g hovädzie mäso
100g hríby
50g pohánka
1 ks cibuľa
1 ks mrkva
na dochutenie petržlenová vňať
50ml červené víno
1 lyžička kurča
podľa chuti soľ
podľa chuti čierne korenie
Nakrájajte hovädzie mäso na tenké plátky, hríby na rezance, cibuľu a mrkvu na jemné kocky.
Pohánku prepláchnite pod tečúcou vodou a uvaríte podľa návodu na obale. Odkvapkajte a nechajte odstáť.
Na panvici si rozpáľte olej a orestujte hovädzie mäso spolu s cibuľou a mrkvou. Pridajte hríby a restujte do mäkka.
Podávajte hovädzie mäso s hríbmi a pohánkou posypané čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávajte teplé a môžete ho ozvláštniť štipkou čierneho korenia podľa chuti.
Ak chcete recept ešte obohatiť, môžete pridať do zmesi na hovädzie mäso a hríby trochu červeného vína pre bohatšiu chuť. Taktiež môžete experimentovať s pridaním ďalších zeleninových prísad podľa vašich preferencií.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
310
30g
25g
10g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.