Horčicové klobásy so syrovými špagetami
2 lyžice horčica
100g spagety
podľa chuti soľ
podľa chuti korenie
50g syr
150g klobása
1 ks cibuľa
2 ks paradajky
1 ks červená paprika
Najprv nakrájame cibuľu, paradajky a klobásu na menšie kúsky. Syr nastrúhame na hrubom strúhadle.
Špagety uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale. Po uvarení scedíme a necháme stranou.
Na panvici rozpálime trochu oleja a orestujeme cibuľu. Pridáme klobásu a opekáme dozlatista. Potom pridáme nakrájané paradajky, horčicu, soľ a korenie. Dusíme 5 minút.
Do hotovej omáčky pridáme uvarené špagety a premiešame. Na záver pridáme nastrúhaný syr a necháme ho roztopiť. Dochutíme podľa chuti.
Hotové jedlo môžeme posypať nasekanou petržlenovou vňaťou a podávať teplé.
Pre ešte väčšiu chuťovú exploziu môžete pridať do omáčky smotanu alebo na záver posypať nasekanou petržlenovou vňaťou.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
460
45g
25g
20g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.