Bravčové mäso s cestovinou a paradajkovým omáčkou
200g bravčové mäso
100g cestoviny
200g paradajkový pretlak
1 ks cibuľa
2 polievkové lyžice olivový olej
1 polievková lyžica bazalka
podľa chuti soľ
podľa chuti čierne korenie
Bravčové mäso nakrájame na kocky, cibuľu nasekáme nadrobno, bazalku nasekáme a cestoviny uvaríme podľa návodu na obale.
Na panvici rozohrejeme olivový olej a orestujeme nakrájanú cibuľu. Potom pridáme nakrájané bravčové mäso a orestujeme dozlatista.
K mäsu pridáme paradajkový pretlak, osolíme, okoreníme čiernym korením a necháme vrieť na miernom ohni asi 10 minút.
Hotové bravčové mäso s cestovinami a paradajkovou omáčkou môžeme posypať nasekanou bazalkou a podávať teplé.
Ak chcete recept ešte obohatiť, môžete pridať na záver do hotovej omáčky nasekaný čerstvý petržlen alebo dochutiť omáčku čili korením pre pikantnejšiu chuť.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
400
45g
28g
12g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.