0
Olej z kukuričných klíčkov 1l
Olej z kukuričných klíčkov 1l NAJT0062 Trvanlivé

Olej z kukuričných klíčkov 1l

Erik Márton s.r.o.
Erik Márton s.r.o.
3.63 Skladom 3,63€

Balenie


Produkt treba objednať do:

  • Utorok 08:00

Produkt doručujeme v dňoch:

  • Ne 22.9
  • Po 23.9
  • Ut 24.9
  • Str 25.9
  • Stv 26.9
  • Pia 27.9
  • So 28.9
  • Ne 29.9
  • Po 30.9
  • Ut 1.10

Olej z kukuričných klíčkov je výborný na varenie, pečenie, ale vzhľadom nato že tento olej je pripravovaný lisovaným za studena ,je výborný aj k šalátom. Olej z kukuričných klíčkov má extrémne vysoký bod horenia (320 ° C), takže v ňom môžeme aj niekoľko krát (2-3x) variť , vyprážať fritovať , a stále bude použitelný a zachová svoju efektívnosť. Predídete tak nepríjemnému pachu prepáleného klasického oleja, ktorý sa vám veľmi lahko rozšíri po celom dome. Popis Tento olej nepreberie chuť jedál na ktorých prípravu sa používa, v praxi to znamená toľko,že môžete v ňom najprv kľudne vysmažiť rybu, a hneď po nej v bez akejkolvek úpravy aj rezeň , ten Vám nepreberie chuť ryby ako by to bolo pri iných klasických olejoch. Je teda vynikajúci aj pre fritovanie. Uplatnenie ale tento olej nenachádza iba v gastronómií, ale vzhľadom k jeho vysokému obsahu vitamínu E , zeny ho často krát využívajú ako kozmetický prostiedok na starostlivosť o pleť.

Olej z kukuričných klíčkov je výborný na varenie, pečenie, ale vzhľadom nato že tento olej je pripravovaný lisovaným za studena ,je výborný aj k šalátom. Olej z kukuričných klíčkov má extrémne vysoký bod horenia (320 ° C), takže v ňom môžeme aj niekoľko krát (2-3x) variť , vyprážať fritovať , a stále bude použitelný a zachová svoju efektívnosť. Predídete tak nepríjemnému pachu prepáleného klasického oleja, ktorý sa vám veľmi lahko rozšíri po celom dome. Popis Tento olej nepreberie chuť jedál na ktorých prípravu sa používa, v praxi to znamená toľko,že môžete v ňom najprv kľudne vysmažiť rybu, a hneď po nej v bez akejkolvek úpravy aj rezeň , ten Vám nepreberie chuť ryby ako by to bolo pri iných klasických olejoch. Je teda vynikajúci aj pre fritovanie. Uplatnenie ale tento olej nenachádza iba v gastronómií, ale vzhľadom k jeho vysokému obsahu vitamínu E , zeny ho často krát využívajú ako kozmetický prostiedok na starostlivosť o pleť.