0
Bravčové koleno zadné
Bravčové koleno zadné MAPA0031 Mäso a ryby

Bravčové koleno zadné

Mäso Parížek
Mäso Parížek
5.31 Skladom 5,31€

Balenie


Produkt treba objednať do:

  • Pondelok 17:00

Produkt doručujeme v dňoch:

  • Ne 26.5
  • Po 27.5
  • Ut 28.5
  • Str 29.5
  • Stv 30.5
  • Pia 31.5
  • So 1.6
  • Ne 2.6
  • Po 3.6
  • Ut 4.6

Bravčové mäso je označenie pre mäso pochádzajúceho z prasaťa domáceho. Mäso bravčové je krehkejšie než mäso hovädzie. Bravčové mäso má bledoružovú farbu. Svalovina je prerastená tukom a preto má napríklad oproti hovädziemu mäsu vyšší obsah tuku a vyššiu energetickú hodnotu. Bravčové mäso je ťažšie stráviteľné. Chuť je závislá na veku a spôsobe kŕmenia zvierat. Mäso prasiat kŕmených častejšie mliekom má svetlejšiu farbu. Veľmi jemné vlákna a pevnú bielu slaninu má mäso z ročných kusov. Mäso starších kusov má tuhšie a hrubšie vlákna, farba je tmavočervená.

Bravčové mäso je označenie pre mäso pochádzajúceho z prasaťa domáceho. Mäso bravčové je krehkejšie než mäso hovädzie. Bravčové mäso má bledoružovú farbu. Svalovina je prerastená tukom a preto má napríklad oproti hovädziemu mäsu vyšší obsah tuku a vyššiu energetickú hodnotu. Bravčové mäso je ťažšie stráviteľné. Chuť je závislá na veku a spôsobe kŕmenia zvierat. Mäso prasiat kŕmených častejšie mliekom má svetlejšiu farbu. Veľmi jemné vlákna a pevnú bielu slaninu má mäso z ročných kusov. Mäso starších kusov má tuhšie a hrubšie vlákna, farba je tmavočervená.